Susținerea programului național "Pactul pentru Tineri" nu este doar o investiție în viitorul tinerilor din România, ci și o oportunitate de a contribui la dezvoltarea unei piețe a muncii competitive și la formarea unei generații de tineri încrezători și pregătiți să facă față provocărilor viitorului.

Daca esti persoana Juridica, poti sustine Pactul pentru Tineri astfel:

1.  
DIRECȚIONEAZĂ 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT

Puteți alege să ne fiți alături prin direcționarea celor 20% din impozitul pe profit, susținând astfel reducerea abandonului școlar, fără ca acest suport să reprezinte o cheltuială suplimentară pentru compania sponsor.

Sponsorizarea este total deductibilă din impozitul pe profit, dacă se încadrează în limitele legii și dacă se face până la sfârșitul anului, pe baza unui contract de sponsorizare.

Descarcă CONTRACT

si trimite completat pe e-mail office@conaf.ro

2.  
CAMPANIE CRM (CAUSE RELATED MARKETING)

Puteți dona o parte din încasările pe care le realizați într-o anumită perioadă (de exemplu cu ocazia aniversării unei număr de ani de existență) sau pentru un produs sau serviciu al companiei în favoarea cauzei Pactul pentru Tineri (cause related marketing). De exemplu, comercializarea unui produs pe al cărui ambalaj este un mesaj de solidaritate care generează fonduri, aduce vizibilitate pe scară largă a cauzei, în același timp impulsionează vânzările, creează un diferențiator față de concurență și creează o legătură memorabilă între brand și consumatori.

Ne puteți contacta la: office@conaf.ro

3.  
SUSȚINE UN EVENIMENT

Puteți să fiți sponsor pentru evenimentele tip dezbatere organizate de noi.

Ne puteți contacta la: office@conaf.ro

big down arrow