Mai multă putere în mâinile tale

Descarcă și folosește gratuit aplicația Educație fără bullying și dacă ești elev, profesor sau părinte.

De merită să descarci aplicația?

Poți învăța cum să acționezi și o poți face rapid

Poți ajunge ușor la instituțiile abilitate să-ți ofere soluții în cazul în care tu sau cineva din jurul tău se confruntă cu bullying-ul sau chiar cyber bullying. Afli pași necesari pentru a face o sesizare și persoanele care sunt în măsură să îți ofere ajutorul, iar aplicația păstrează anonimatul utilizatorilor.

Te poți informa din surse corecte

Aici găsești legislația în materie de bullying și soluții la agresiunile de orice fel. Fenomenul este explicat în detaliu, la fel și măsurile pe care le poți lua atunci când te confrunți cu bullying-ul sau ești martorul acestuia. În plus, vei descoperi răspunsuri la posibile confuzii în ceea ce privește agresiunile și legile care protejează copiii sub formă de materiale video create pentru elevi, părinți și profesori.

Poți înțelege mai bine implicațiile bullying-ului

Deși ai auzit despre bullying și pare o noțiune clară, acest fenomen este unul complex, care poate fi uneori dificil de identificat. Descoperă în aplicație conținut care ajută la înțelegerea sa, informații clare și practice, alături de mijloace de prevenție care pot fi aplicate de oricine.

Unele aplicații pot schimba vieți

Ne-am bucura să faci loc în telefonul tău pentru 
Educație fără bullying

big down arrow